eten en drinken uit de streek

Wij beseffen maar al te goed dat vakanties voor iedereen bedoeld zijn en zorgen daarom graag bij aankomst voor een heerlijk huisgemaakt diner (alleen in het hoog- en middenseizoen) met lokale producten en bijpassende wijnen. Ook hebben we in overleg met onze gasten één keer per week een verrassingsmaaltijd, bijvoorbeeld een gezamenlijke monsterpaella, BBQ of zelfgemaakt pastafeest. Voor onze kleine gasten hebben we ook een aangepast kindermenu.

Dit serveren wij op ons sfeervolle overdekte terras, waar u een prachtig uitzicht heeft op de tuin en de idyllische omgeving. Uiteraard is het mogelijk om na het eten of op andere avonden lekker te ontspannen op het terras (eventueel bij de open haard) en plannen te maken voor de volgende dag.

Omdat het Frankrijk is, zijn er veel fantastische eetgelegenheden in de buurt, waaronder ons plaatselijke dorp restaurant op slechts 1 km afstand. Ook onze ervaringen delen wij graag met u.

Andere opties zijn: zelf barbecueën in je gîte samen koken in het restauarnt terras BBQ, genieten van de lokale specialiteiten tijdens een van de vele avondfeesten in de kleine dorpjes in de omgeving (wekelijkse traditie in de zomermaanden), pizza's afhalen in het dorpsrestaurant, uitgebreide aperitieven (aan wijn geen tekort :-)), picknick aan het meer etc ... "

Prijzen

De prijzen variëren naargelang het menu, doorgaans van € 15 tot € 25 per persoon, inclusief een halve karaf wijn.
Kindermenu tot 14 jaar voor de halve prijs.
We hebben ook een wijnkaart van lokale wijngaarden.