Vakantiehuizendordogne

Wij beseffen maar al te goed dat vakantie voor iedereen is bedoeld en verzorgen daarom graag voor u een aantal malen per week (alleen in het hoog en midden seizoen) een heerlijk diner. Op culinair gebied laten wij u graag genieten van orignele menu's met streekprodukten, begeleid door passende wijnen. Voor onze kleine gasten hebben wij een aangepast kindermenu.

Wij serveren dit op ons sfeervolle overdekte terras, alwaar u een prachtig uitzicht op de tuin heeft en de idyllische omgeving. Natuurlijk is het mogelijk na het eten om na te genieten op het terras (eventueel bij het haard vuur) en plannen te maken voor de volgende dag.

U kunt eventueel uw vakantiehuis in verbinding stellen met het restaurant via een babyfoon, zodat u ook met zijn twee kan genieten.
Wij bieden u de volgende mogelijkheden in ons restaurant: een 3 gangen menu: € 26,00, kindermenu <10 jaar) : € 7,50 en >10 jaar (op verzoek) een dubbel kindermenu : € 13,50. Verder hebben wij een wijnkaart met verschillende lekkere wijnen om uw maaltijd compleet te maken.