Vakantiehuizendordogne

Voor de kinderen zijn er klimrekken, schommels, een grote trampoline (die wij hebben voorzien van een nieuw houten terras met schuimrubber kussen), een nieuwe wip, traptractors, pingpongtafel, voetbaltafel, golfsets, nieuwe zandbak... Jaarlijks komen er nieuwe speeltoestellen bij en worden andere vervangen (info! speeltoestellen worden bij ons gemiddeld na 3 jaar vervangen).

Het terrein (26.000m2) is geheel omheind en heeft veel leuke plekjes voor de kinderen om op "avontuur te gaan", maar met een gerust gevoel voor de ouders (natuurlijk is en blijft het wel uw taak om zelf een oogje in het zeil te houden). Meerdere malen per week serveren wij op ons sfeervolle overdekte terras een culinair diner met bijpassende wijnen om zo het vakantie gevoel compleet te maken.

Op ons landgoed is ook een verwarmd zwembad van 10,50m x 5,5m en een diepte van 0,80m naar 1,40m. Het zwembad is te bereiken via een toegangspoortje, waarmee jongere kinderen er niet zonder begeleiding in kunnen. Voor de kleinste hebben wij ook kinderbadjes.

Nabij het landgoed is ook een groot zwemmeer, alwaar ook veel activiteiten zijn, zoals: een survival parcour, velorail, mini treintje, midgetgolf, tennisbanen enz. Natuurlijk kan u hier ook heerlijk wandelen, fietsen (on- en off-the-road) en vissen.

Hier boven ziet u een aantal nieuwe faciliteiten, waaronder een nieuwe hut en een aantal nieuwe speeltoestellen.
Wij zijn altijd bezig om het onze (kleine) gasten zo veel mogelijk naar hun zin te maken, om de vakantie een feestje te maken voor iedereen.