Vakantiehuizendordogne

Faciliteiten

Voor de kinderen zijn er klimrekken, schommels, grote trampoline, speelhut, wip, traptractors, pingpongtafel, voetbaltafel, golfsets en voor de kleinste hebben wij zandbakken en speciale minischommels. Verder staan er in de algemene tuin, bij het zwembad, ook ligstoelen, picknicktafels en zitjes om even lekker bij te komen en/of om even een praatje te maken.

Het terrein (26.000m2) is geheel omheind en heeft veel leuke plekjes voor de kinderen om op "avontuur te gaan", maar met een gerust gevoel voor de ouders (natuurlijk is en blijft het wel uw taak om zelf een oogje in het zeil te houden).
Een aantal avonden per week bieden wij u de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk diner op ons sfeervolle overdekte terras, waarbij wij natuurlijk ook rekening houden met de smaak van onze kleine gasten.

Op ons landgoed is een verwarmd zwembad van 10,50m x 5m en een diepte van 0,90m naar 1,40m, met 'coole' fontein. Het zwembad is te bereiken via een toegangspoortje, waarmee jongere kinderen er niet zonder begeleiding in kunnen. Voor de kleinste hebben wij kinderbadjes.

Nabij het landgoed is ook een groot zwemmeer, alwaar ook veel activiteiten zijn, zoals: een survival parcour, velorail, mini treintje, midgetgolf, tennisbanen enz. Natuurlijk kan u hier ook heerlijk wandelen, fietsen (on- en off-the-road) en vissen.

Wij zijn altijd bezig om het onze (kleine) gasten zo veel mogelijk naar hun zin te maken, om de vakantie een feestje te maken voor iedereen.