Vakantiehuizendordogne

Maison de Maitre

Maison d'Amis

La Cour

La Cabane

vakantiehuis in de dordogne

!! boek nu uw zomervakantie 2019 om verzekerd te zijn van een leuke passende accommodatie !!


Welkom op het landgoed van "Vakantiehuizen Dordogne" gelegen in het groene hart van de Dordogne.
U vindt hier een heerlijke plek waar het hele gezin kan genieten van een zorgeloos verblijf.
In een werkelijk prachtige heuvelachtige omgeving vindt u uw sfeervolle vakantiehuis in de Dordogne.
Uw vakantiehuis / villa is voorzien van alle hedendaagse gemakken en biedt veel privacy.

kindvriendelijke vakantie in de dordogne (frankrijk)

alles voor een 'coole' vakantie

Op 5 minuten zijn diverse winkels voor uw dagelijkse boodschappen, restaurants, bars en andere voorzieningen.
Bij Vakantiehuizen Dordogne bent u echt even weg van de hectiek van alle dag en komt u tot uzelf in een omgeving waar alles in het teken staat van ontspannen en genieten. Bij ons, in de Dordogne, wordt u nog wakker door het gefluit van de vogels. Wanneer u door het raam van uw vakantiehuis kijkt, geniet u van een prachtig uitzicht op een bosrijke omgeving en ziet u met een beetje geluk herten voorbij komen.
U kan lekker luieren aan het zwembad, een balletje trappen met de kids of genieten van een goed glas wijn op ons terras of in de tuin van uw sfeervolle vakantiehuis in de Dordogne bij uw eigen vuurplaats.
Nabij ons landgoed is ook een groot natuurmeer met ligweide en strand. Hier vindt u tevens diverse andere leuke activiteiten, zoals: paintball, minigolf, survival parcour (verschillende niveaus), velorail, mini-treintje, speeltuin.....

hier komen ouders ook tot rust

Het grote terrein (26.000m2) is overzichtelijk en een waar paradijsje voor kinderen. Een groot grasveld, speeltoestellen, trampoline, beveiligd verwarmd zwembad, een speelhut en nog veel meer. Kinderen kunnen hier veilig en in alle vrijheid rondlopen. Speelkameraadjes (Nederlandstalig!) zijn er altijd genoeg door de verschillende vakantiehuizen op het terrein. U heeft zo de mogelijkheid om te "socializen" maar kan zich ook terugtrekken in uw eigen stek.

Zelf hebben wij 19 jaar geleden besloten om te gaan genieten van deze schitterende omgeving in de Dordogne en doen dit nog elke dag. Door onze jarenlange ervaring met het verhuren en leven in de Dordogne kennen we zoveel bijzondere plekjes dat wij graag met raad en daad voor u klaarstaan (zijn zelf ter plaatse aanwezig) om er voor te zorgen dat u een onvergetelijk verblijf heeft.

Wij hopen ook u te mogen verwelkomen op het landgoed van Vakantiehuizen Dordogne.


Wendy, Henry en Tommie
Croix de la Sablo
24450 Saint Pierre de Frugie
Tel: +33 6 65 06 33 74